Cheryl Henson

Foredrag Bio : Celebrating Jim Henson and the Art of Puppetry Af Cheryl Henson

Alle kender The Muppet Shows, som i mange år har tiltrukket tv-seere verden over.
Festival of Wonder er glade for, at det er lykkedes os at invitere Cheryl Henson til at fortælle om Jim Henson, The Muppet Shows far.

Cheryl Henson er datter af Jim og Jane Henson og præsident for Jim Henson Foundation i New York. I dette foredrag ser hun tilbage på sin fars bidrag til dukketeatrets kunstneriske udvikling.

Fra Sesam Street, The Muppet Show og Fraggle Rock til The Dark Crystal, Labyrinth og The Storyteller, udviklede Jim Henson sin kreative fantasi og entusiasme for ny teknologi. Han udvidede brugen af dukker og bragte sin unikke sans for humor og historiefortælling til publikum rundt i hele verden.
Cheryl ser på Jims dedikation til dukketeatret som en kunstform og ser på hans engagement med internationale dukke kunstnere.
I dag fortsætter Jim Henson Foundation sin mission om at støtte innovation i nutidige amerikanske dukketeatre.
Derudover er Jim Hensons originale dukker udstillet permanent på The Worlds of Puppetry Museum i Atlanta og på Museum of the Moving Image i New York City, og Jim Henson Company fortsætter med at producere spændende nye marionetproduktioner i en række stilarter og teknikker.

SPILLESTED
Bio Silkeborg (7)
Fredag 10/11 kl. 15:00
Pris: 75 kr.

 

INFORMATION:
Varighed: Ca. 60 min. Efter foredraget vises filmen The Dark Crystal fra 16:00-17:33
Alder: 15+
Sprog: Engelsk

Køb af billetter (muligt fra mandag 4/9 kl. 10): Køb billetter her

Festival of Wonder 2017